Bli medlem i Landsbygdspartiet oberoende!

Medlemskapet omfattar alla delar av vår organisation såsom kommun, länsförbund och riksorganisationen. Ungdomsförbundet för dig under 25 år. Genom att bli medlem i Landsbygdspartiet oberoende (LPo) stödjer du vår verksamhet. Du får dessutom möjlighet att påverka politiken genom att delta på våra möten, lämna in motioner med mera.

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan.

Personuppgiftslagen (GPDR) och Landsbygdspartiet oberoendes integritetspolicy.
Landsbygdspartiet oberoende Riksorganisationen 802450-2489 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av medlemmarnas personuppgifter. Kontaktuppgifter: https://landsbygdspartiet.org/kontakt/

Medlemsavgiften gäller kalenderår och är 200 kr. För ungdomar under 25 år är den endast 50 kr.
Avgiften kommer att faktureras, vänligen invänta fakturan med betalningsinformation, och använd fakturanumret som referens vid betalning!

För nytillkomna medlemmar som betalar under okt – dec gäller avgiften även kommande kalenderår. För att ha rösträtt på årsmötet, som normalt hålls senast i april månad, måste man ha varit medlem i minst tre månader före årsmötet.

Du kan även donera en valfri summa genom insättning till bankgiro 493-5524 eller Swish-nummer 123 414 9472 och ange ”donation” som referens.

Vi använder e-post som kontaktväg. Om du inte har tillgång till egen dator/mail så kan du ange en adress till en anhörig eller vän som kan vidarebefordra informationen till dig.

Det är MYCKET VIKTIGT att du som medlem omgående anmäler ändrad adress/e-post till oss! Annars går du miste om information. Anmäl till medlem@landsbygdspartiet.org

Fyll i detta formulär för att bli medlem i Landsbygdspartiet

* Obligatoriskt fält

( Ej personnummer, Exempel : 1978 )

Kontrollera att angivna uppgifter är korrekta och tryck på knappen nedanför för att skicka ansökan. Det kommer då strax ett bekräftelsebrev.